Datanetwerken

De kwaliteit van uw datakabels en aansluitingen is van grote invloed op het functioneren van uw datanetwerken. Zowel thuis als in uw kantoorpand, school, hotel, winkel, showroom, kapsalon, magazijn of werkplaats. Bent u op zoek naar een modern, snel, stabiel en betrouwbaar datanetwerk, met voldoende capaciteit? Bij Elektrotechniek Nederweert bent u aan het juiste adres! Van UTP Cat5e tot Cat6a, waarbij we naar wens ook (Power over Ethernet) switches, access points voor WiFi en 10 Gbit/s netwerken leveren en installeren. Alle aansluitpunten worden compleet getest, gelabeld en genummerd door ons opgeleverd.

Datanetwerken met optimale bereikbaarheid, op elke plek in uw gebouw

Voor de aanleg van een betrouwbaar datanetwerk is vakkennis vereist. Niet alleen van de diverse producten en toepassingen in de markt, maar ook van de best passende locaties voor bekabeling en componenten. Zodat u verzekerd bent van een optimaal bereik, op elke plek in uw gebouw.

Gecertificeerde datanetwerken

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit kabels en componenten, o.a. van de merken Panduit, Draka en Radial. In samenwerking met deze fabrikanten kunnen wij tevens gecertificeerde datanetwerken opleveren.

Benieuwd wat Elektrotechniek Nederweert voor uw project kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen?

Schroom niet en neem contact met ons op!

+31 6 54 25 62 42

Contactformulier

Projecten

Bekijk onze realisaties en laat je inspireren

Binnenkort meer informatie

Binnenkort meer informatie

Lees meer Project overzicht