Elektrotechniek

Bent u op zoek naar een elektrotechnisch specialist in de omgeving van Nederweert? Zoek dan niet verder! Elektrotechniek Nederweert is gespecialiseerd in alle elektrotechnische installaties in woningen, kantoorpanden, scholen, hotels, winkels, showrooms, kapsalons, magazijnen, werkplaatsen en overige utiliteitsgebouwen. Gaat u nieuwbouw realiseren of wilt u uw bestaande pand/installatie uitbreiden, aanpassen of renoveren? Wij ondersteunen u graag! Van de aanleg, renovatie of uitbreiding van uw meterkast tot en met de benodigde bedrading, kabelgoten, wandcontactdozen en schakelmateriaal. Hierbij maken we gebruik van de producten van Busch-Jaeger, Gira, Slago, Gewiss, Hager en vele andere merken.

Huisautomatisering/domotica

Naast standaardinstallaties voorzien we graag in een stukje huisautomatisering (domotica). Hierbij maken we o.a. gebruik van de Busch-free@home® techniek, waarmee bijvoorbeeld zonwering, gordijnen, verlichting, verwarming, airco en toegangstechnieken eenvoudig bediend en beheerd kunnen worden. Via een schakelaar aan de wand, maar ook middels een app op de laptop, tablet of smartphone. Ook op afstand. Een eenvoudig en praktisch beheer én een comfortabele en energie-efficiënte installatie zijn het resultaat, waarvoor u slechts geringe meerkosten betaalt ten opzichte van een conventionele elektrische installatie.

Paneelbouw/schakelkasten op maat

Op onze bedrijfslocatie in Nederweert engineeren en bouwen we schakelkasten en machinebesturingen op maat. Hierbij maken we veelal gebruik van de LOGO! Besturing van Siemens. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Zo zijn we op dit moment bezig met de ontwikkeling van een bedieningskast voor volledig geautomatiseerde bootliften en hebben we schakelkasten gemaakt voor zogenaamde off-grid systemen (systemen die stroom leveren uit zonnepanelen, windmolens, stroomgeneratoren of een combinatie hiervan). En ook schakelkasten om weides onder water te zetten, ten gunste van de weidevogels, behoren tot ons portfolio.

Benieuwd wat Elektrotechniek Nederweert voor uw project kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen?

Schroom niet en neem contact met ons op!

+31 6 54 25 62 42

Contactformulier

Projecten

Bekijk onze realisaties en laat je inspireren

Binnenkort meer informatie

Binnenkort meer informatie

Lees meer Project overzicht