Verlichting

Richting 2020 groeit de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid. Gebouweigenaren nemen tal van maatregelen, om hun vastgoed te verduurzamen en het energieverbruik tot een minimum te beperken. Naast een optimale isolatie van de gebouwschil en maatregelen voor een duurzame energieopwekking en warmteterugwinning, speelt de verlichting hierin een belangrijke rol.

Wat LED u?

Elektrotechniek Nederweert verrast u graag met een LED-lichtplan, lichtberekening en lichtadvies op uw maat. Zowel voor binnen als buiten. Of uw project nu een woning, kantoorpand, school, hotel, winkel, showroom, kapsalon, magazijn, werkplaats of buitenterrein betreft. Naast nieuwbouw- en verbouwprojecten zijn we specialist in verlichtingsrenovaties, waarbij we actief zoeken naar mogelijkheden om uw bestaande verlichtings-infrastructuur te behouden.

Optimale lichtkwaliteit, kleurweergave en lange levensduur voor uw LED verlichting

In onze lichtplannen zoeken we steevast naar de juiste balans tussen de hoeveelheid licht en de energiebesparing die gerealiseerd kan worden. Een optimale lichtkwaliteit, kleurweergave en lange levensduur staan hierbij voorop. Doordat we uitsluitend werken met de nieuwste technieken in LED-verlichting, van gerenommeerde leveranciers zoals Pro-Light, Sylvania en Philips, worden verblinding, flikkeringen én netvervuiling voorkomen.

Benieuwd wat Elektrotechniek Nederweert voor uw project kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen?

Schroom niet en neem contact met ons op!

+31 495-624847

Contactformulier