Over ons

Elektrotechniek Nederweert heeft bijna 20 jaar ervaring in elektrotechniek. Voortgekomen uit Reemers Elektromontage (later: Remozon) bieden wij een optimale dienstverlening in elektrotechniek, (LED)verlichting, datanetwerken, zonnepanelen en infraroodverwarming. Tot onze werkzaamheden behoren onder andere de engineering, levering, installatie en onderhoud van elektrotechnische installaties, in de breedste zin van het woord. Zowel voor bedrijven als particulieren, in woningen, kantoorpanden, scholen, hotels, winkels, showrooms, kapsalons, magazijnen, werkplaatsen en overige utiliteitsgebouwen. Of een project nu nieuwbouw, verbouw of renovatie betreft.

Als organisatie gaan we mee met de ontwikkelingen in de markt. In techniek en toepassingen, maar ook in onze interne organisatie. In 2018 heeft dit onder andere geleid tot een nieuwe naam én een nieuwe huisstijl.

Persoonlijk, flexibel en zeker
Wij beschikken over alle benodigde kennis en kunde om uw elektrotechnische installatie nu én in de toekomst perfect te laten functioneren. Daarbij bent u verzekerd van de flexibiliteit, hoge kwaliteit en korte lijnen die u van een regionale partij mag verwachten. We werken uitsluitend met gekwalificeerde monteurs en hoogwaardige producten, van diverse gerenommeerde leveranciers.

Gegarandeerde hoge kwaliteit
Samen creëren we de installatie die bij uw (energie)behoefte past, waarbij we maximaal rekening houden met uw wensen, de mogelijkheden van uw pand én uw budget. Een hoge kwaliteit staat hierbij te allen tijde voorop.

Benieuwd wat Elektrotechniek Nederweert voor uw project kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen?

Schroom niet en neem contact met ons op!

+31 495-624847

Contactformulier