Zonnepanelen

In 2017 zijn in Nederland circa drie miljoen zonnepanelen geplaatst. Dat is bijna zestig procent meer dan het jaar ervoor, blijkt uit het Nationaal Solar Trendrapport 2018. De toename is onder meer te danken aan de blijvende prijsdalingen en groeiende bewustwording bij zowel particulieren als bedrijven.

Goed voor portemonnee én milieu

Door zonnepanelen op uw daken te installeren, kunt u niet alleen enorm besparen op uw energiekosten, maar levert u tevens een bijdrage aan een schoner milieu. Daar zegt u toch geen nee tegen?

Stimuleringsinitiatieven zonnepanelen

Zowel op landelijk, provinciaal als gemeenteniveau worden diverse initiatieven genomen, om de installatie van zonnepanelen te bevorderen. Zoals de Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis van de provincie Limburg, voor eigenaar-bewoners en huurders van bestaande woningen in de provincie Limburg. Of de Energiebespaarlening voor particulieren en VvE’s, een initiatief van het Nationaal Energiebespaarfonds en het Zonnepanelenproject Zuidoost-Brabant, waaraan onder andere de gemeenten Asten, Best, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Laarbeek, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard en Waalre deelnemen.

Overweegt u zonnepanelen te installeren? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gebouw? Wilt u meer informatie over pv-panelen, omvormers, opbrengsten, investeringen en levensduur? Wij verwijzen u graag naar ons zusterbedrijf Remozon, voor een advies op uw maat.

Contact

Heeft u vragen?

Schroom niet en neem contact met ons op!

+31 495-624847

Contactformulier